T R Ä F F A    Å S A    

Unicorn Farts Sthlm grundades av mig 2017.

Jag har jobbat Kock och Dessert kock de senaste 15 åren och valde att starta mitt eget företag för att få utlopp för min kreativitet och designa vackra tårtor och bakelser som är färgsprackande och goda men oxå ger eran tillställning lite extra glitter och glamour.

I början Unicorn Farts Sthlms resa så gjorde vi maränger och macarons som innehöll våra signatur färger och vårt motto blev att inte bara att göra vackra desserter utan dom skulle vara väldigt smaskiga oxå. 

Alla våra bakverk är handgjorda ifrån grunden och är one of a kind skapelse och fullkomligt unika och det gäller allt ifrån våra bakverk till våra tårtor.

Jag jobbar själv i köket och alla skapelser är mina egna designs och jag älskar att jobba med färska blommor och glada färger.

När jag startade Unicorn Farts Sthlm så hade jag inga ideer om att mitt företag skulle växa så fort och jag är så tacksam för varenda kund och samarbete som jag har haft under dom senaste åren.

Vi har gått ifrån att baka allting hemma i vårt livsmedelsgodkända kök till att hyra in oss i ett kommersiellt bageri.

Vi jobbar med privatersoner, Bröllopskordiantorer, eventplanerare och kommersiella företag för att göra våra kunderna speciella tillfällen extraordinära.

Jag är så tacksam för alla mina kunder och älskar att få feedback och bilder ifrån deras speciella dagar.

Förhoppningsvis så kan jag vara en del av era speciella stunder.

                                         

                                             // Åsa