OM OSS

Unicorn Farts Stockholm


 OM MIG


Unicorn Farts Stockholm grundades av mig på Hösten 2017.

Jag har jobbat som kock/pastrychef de senaste 15 åren men min stora passion är bakning så att starta företaget då det är ett perfekt tillfälle för mig att få utlopp för min kreativitet och att designa godsaker till alla sorters fester stora som små.


I början så gjorde vi maränger och macarons som innehöll våra signatur färger och vårt motto blev att färskt och gott var standarden för allt som skapades. 

Jag försöker använda så mycket förska produkter som finns och jag gör alla fyllningar själv.

Jag jobbar själv i köket och alla skapelser är mina egna designs och jag älskar att jobba med färska blommor och glada färger.

När jag startade Unicorn Farts Sthlm så hade jag inga ideer om att mitt företag skulle växa så fort och jag är så tacksam för varenda kund och samarbete som jag har haft under det senaste året.

Jag känner att då min resa har inte varit så lång så är jag så himla glad över att få jobba med nåt jag älskar och få hjälpa folk med deras speciella dagar och tillsällningar.


Att få positiv feedback från mina kunder ger mig sån glädje och driv och pushar mig för att fortsätta och jobba ännu hårdare.

Så tacksam för varenda en av er!

Kramisar Åsa 

LEVERANTÖRER JAG REKOMMENDERAR

Melody Flowers ägs av Viktoria Falèn och är en fantastisk Florist som jag kan varmt rekommendera till alla som vill ha magiska kreationer till alla sina tillställningar.

Systerblom drivs av Kristina Veltkamp som haf jobbat båda i Usa och nederländerna. Vi har ett nära samrbete och kan varmt rekommendera henne och hennes superfina kreationer.

Linda Pauline är en av sveriges bästa bröllops fotografer hennes bohemiska ftouch gör alla bilder superromantiska och vackra. Ni kan hitta hennes vackra bilder på min bröllopssida.

Matilda Svärd är en av sveriges bästa fotografer, hon var min nör jag och min man gifte oss i Köping och för en kamerablyg person som mig själv fick hon fram en massa vackra bilder på oss i regnet.

Anki Moalee är en sveriges bästa Bröllops kordinatorer som skapar magiska bröllop både här i sverige och utomlands.

Jag har jobbat med henne och hennes vison är kunskap och är en fantatisk visionär.

Vester Design är en kreativ studio som designar och dekorerar bröllop. Vi erbjuder helhetslösningar åt brudpar med visionen att inspirera och skapa magiska ögonblick.

Malin Siljebäck är fantaisk bröllopskoronatir som hjälper er med all eran tilltänkta planering för eran stora dag. Hennes sinne för detaljer kommer göra eran dag extra speciell.

Här hittar du inbjudningskort till bröllop, dop, namngivning, kalas & fest. Du kan även beställa grafiska posters till hela familjen, barn som vuxna. Namntavlor & doptavlor, bröllopstavlor m.m. 

 Bröllop & Event är en eventgrupp som hjälper er med alla era bröllopsbehov allt ifrån lokal, tårta, dekorationer, fotograf, blommor.

Innehar F-Skatt

 

Vi är ett godkänt livsmedelsföretag

© Copyright Unicorn Farts Sthlm. All Rights Reserved. Contact Webadmin.