TÅRTOR

Smaker

En av de vanligast frågorna vi får är - vilken smak är det på tårtorna? Men vi känner att frågan borde vara - vilken smak vill ni ha på er tårta?


Vi kan skapa de flesta smakerna och vill att ni ska få den tårtan som ni vill ha. Vi rekommenderar att man har två olika smaker i tårtan för att få en smakvariation.


Ibland behöver man lite hjälp på vägen. Därför har vi skapat en lista med våra vanligaste smaker, både på bottnarna och i fyllningen.


Ladda ner vår smaklista för att se ett urval av våra smaker.


Tårtsmaker

Tårtor


Oavsett ålder så är det alltid lite extra speciellt när man blir firad med en tårta. Om nu denna tårta inte bara smakar underbart utan även är en njutning för ögonen så mycket bättre.


Oavsett tillställning så kan vi hjälpa er med en tårta som kommer höja festen. Tillsammans kommer vi fram till en perfekt smakkombination och design på tårtan.


När vi började med tårtor så gjorde vi det med mottot: Instagramtårtor med svensk smak. Idag kan vi se tårtor som är konstverk skapas på TV och på nätet, men så många av dem verkar bara innehålla sockerkaka och lite sockerlag. Men i Sverige så är vi vana med tårtor som bara exploderar med smak. Varför ska man inte både kunna få ett konstverk och en smakexplosion. För oss är det en självklarhet att det är så det ska vara. Det är det vi levererar.


Kontakta oss för att diskutera hur vi kan skapa en tårta som passar just dig perfekt.

Allergener

Alla våra produkter görs i ett kök där det förekommer nötter, soja, gluten, sesamfrön, mjölkprodukter och ägg. Vi försöker alltid att undvika krosskontamination med vi kan inte garantera att det inte finns spår av dessa allergerner i våra bakverk.

Innehar F-Skatt

 

Vi är ett godkänt livsmedelsföretag

© Copyright Unicorn Farts Sthlm. All Rights Reserved. Contact Webadmin.