Villkor

Allmänna Villkor

När du beställer från Unicorn Farts Sthlm ingår du ett avtal och nedanstående villkor gäller.

 

Handpenning

Unicorn Farts Sthlm tar alltid ut en handpenning på 20% av totalpriset för alla beställningar. Denna handpenning ska vara betald 7 dagar innan datum för leverans. Om beställning inkommer mindre än 7 dagar innan datum för leverans ska handpenningen betalas så fort beställningen blivit godkänd. Summa för handpenning finns på orderbekräftelsen/fakturan som skickas ut efter godkänd beställning.

 

Betalning

Resterande belopp på beställning (exkl. handpenning) betalas vid upphämtning/leverans av bakverket.

Betalning till Unicorn Farts Sthlm för privatperson görs främst med Swish. Om Swish ej finns att

tillgå för kund kan en annan lösning göras, i de fall Unicorn Farts Sthlm godkänner detta,

med kortbetalning via PayPal.. I de fall kortbetalning används så tillkommer en avgift på 4,5% av totalsumman och fulla betalningen ska vara Unicorn Farts Sthlm tillhanda 7 dagar innan datum för leverans.

 

Avbeställning

Vid avbeställning av lagd beställning som görs 7 dagar innan datum för upphämtning/leverans så behöver kund ej betala något. Om handpenningen är betald så returneras denna till kund.

Vid avbeställning mindre än 7 dagar innan datum för leverans/upphämtning så kan kunden bli tvungen att betala en del eller hela summan för beställningen.


Avbeställning av bröllopstårta ska vara gjord 30 dagar innan leveransdatum. Vid avbeställning mindre än 30 dagar innan datum för leverans så kan kunden bli tvungen att betala en del eller hela summan för beställningen.

 

Reklamationer

Vid upphämtning/leverans av bakverk ska kunden göra en okulär besiktning av bakverket. Om kund inte påpekar synligt fel då så kan bakverket ej reklameras pga. yttre skada. Efter att kund mottagit leverans så är det kunds ansvar att transportera/förvara de levererade bakverken på ett säkert sätt.

 

Vid reklamation pga. inre fel i bakverket så återbetalas summan för de felaktiga bakverken vid retur av dessa och efter kontroll att kund inte fått det kund beställt.

 

Leverans

Om man vill få sin beställning leverad så kan detta ordnas av Unicorn Farts Sthlm. För detta tillkommer en avgift. Denna avgift bestäms vid beställningen och finns med på orderbekräftelsen/fakturan. Pris för leverans beror på plats och tid för leverans.

 

Unicorn Farts Sthlm förbehåller sig rätten att neka en leverans om denna inte är möjlig att göra på ett sätt som fungerar för Unicorn Farts Sthlm.

 

För större beställningar, t.ex. bröllopstårtor, så är det inte säkert att beställningen kan göras i monterat läge. I dessa fall så kommer Unicorn Farts Sthlm montera beställningen på plats. För detta behövs arbetsyta så detta kan göras på ett säkert sätt. I de fall detta sker så kommer det vara meddelat innan beställningen är bekräftad.

  

Priser

Alla priser är angivna inklusive moms om inget annat anges.

Innehar F-Skatt

 

Vi är ett godkänt livsmedelsföretag

© Copyright Unicorn Farts Sthlm. All Rights Reserved. Contact Webadmin.